BKK

Origó közlekedés

Látogatók

mod_vvisit_counterMa137
mod_vvisit_counterTegnap272
mod_vvisit_counterA héten137
mod_vvisit_counterA hónapban3091
mod_vvisit_counterÖsszesen461370

Üdvözöljük oldalunkon !

Látogassa meg szervizünket, ahol igényének megfelelő szolgáltatások között választhat.

A bal oldali "szolgáltatásaink" menüpontban részletesen olvashatja milyen témakörökben állunk rendelkezésére.


Jelentkezzen be és kérjen időpontot: Telefon: +36 1 212 2495, Mobil: +36 30 9212-235

Kérjen időpontot a gumi cserére !

aktuális árlista

Szervizünkben márkafüggetlen javításokat végzünk.

FIGYELEM !

Nyitvatartás:
hétfőtől csütörtökig
8.00 - 16.30-ig,
péntek 8.00- 14.30-ig


Imre László

 • * Gépjármű szerviz
 • * Teljes körű Gumi-szerviz
 • * Gépjármű Szakértői Iroda
 • * Igazságügyi Szakértő
 • * Téli-Nyári gumi értékesítés
 • * Leszerelt gumi tárolása

Ezen kívül:
Minden egyéb
gépjárművel kapcsolatos szolgáltatás
( javítás, vizsgáztatás, időszaki átvizsgálás....)

Hegyvidék kártya elfogadóhely
( 15% kedvezmény )

Elérhetőség:
1121 Budapest,
Mártonhegyi út. 27/A.
Telefon: +36 1 212 2495
Mobil: +36 30 9212-235

Nyitvatartás:
Hétfő - Csütörtök 8-17-ig
Péntek 8-15-ig
Szombat - Vasárnap zárva

Hegyvidék Hírek

 • Háziorvosi és házi gyermekorvosi ellátás szüneteltetése technikai okok miatt
  2019. március 26-án (kedden) a Normafa út 4. szám alatti rendelőkben a háziorvosi és a házi gyermekorvosi ellátás technikai okok miatt szünetel!
 • Emléktáblát avattak Dienes Valéria tiszteletére
  Dienes Valéria táncpedagógus, koreográfus, filozófus, író emlékére a Krisztina körút 5. szám alatt lévő épületnél emléktábla avató ünnepséget rendeztek. E házban működött 1929-1944 között az orkesztikai iskola.
 • A nemzet közös terv a jövőre
  1848 szelleme ott van mindenhol, ahol a magyar szabadságért tenni kell – mondta Gulyás Gergely országgyűlési képviselő a MOM Kulturális Központban megtartott március 15-i megemlékezésén.
 • A fogaskerekű március 18-tól április közepéig nem közlekedik pályafelújítás miatt
  Nem közlekedik a fogaskerekű 2018. március 18-tól, hétfőtől várhatóan április közepéig, mert a vonal Városmajor és az Esze Tamás iskola megállóhely közötti szakaszán a BKV a pályasínt és a fogasléceket cseréli. A Széll Kálmán tér és a Svábhegy között a 21-es és a 21A autóbusszal, míg a vonal felső szakaszán a 60-as pótlóbusszal utazhatnak. Az alsó szakaszon található megállóhelyek a 60A és 60B jelzésű járatokkal is elérhetők.
 • Volt egyszer egy Arcvonal
  „[…] azt kívánom, hogy legyen ez a kötet egy küzdelmes korszak hiteles krónikája” – ezzel zárja a Volt egyszer egy Arcvonal című könyv ajánlójába írt gondolatait Orbán Viktor, aki számos közéleti személyiséghez, politikushoz, irodalmárhoz, művészhez hasonlóan, egykor vendége volt a már nem működő Arcvonal kávéháznak. Ők is ott vannak a Püski Kiadó gondozásában megjelent, a kávézó történetét megörökítő, képekkel gazdagon illusztrált kiadványban, amelyet a Hegyvidék Galériában ismerhetett meg a hegyvidéki közönség.
 • Folytatódik az otthon megöregedni program
  Az Otthon megöregedni pályázat kiírásáról, a nehezen közlekedő idős, beteg emberek által igénybe vehető szállítási szolgáltatás bevezetéséről, továbbá a kórházi fejlesztésekhez szükséges építési szabályzatok megalkotásáról is döntött a Hegyvidéki Önkormányzat képviselő-testülete.
 • Segítség az iskolaválasztásban
  Közeledik az általános iskolai beiratkozás ideje, ami számos kihívást állít az óvodát befejező gyermekek szülei elé. Ezek megoldásában nyújtott segítséget a Hegyvidéki Önkormányzat és a Közép-Budai Tankerületi Központ beiskolázási fóruma, ahol a szakmai előadásokat követően a kerületi iskolák képviselőivel is találkozhattak az érdeklődők.
 • Megújult a Svábhegyi Bölcsőde
  Vissza nem térítendő pályázati források, illetve az önkormányzat saját hozzájárulásnak köszönhetően újult meg a Svábhegyi Bölcsőde. Rendkívül jelentős, a kisgyermekes családok kényelmét szolgáló beruházásról van szó, hiszen a meglévő épület teljes renoválása és energetikai modernizációja mellett, egy vadonatúj szárnnyal bővült az immár minden igényt kielégítő épület.
 • Eredményhirdetés a miséző-, emlékhely ötletpályázaton
  Tavaly kora ősszel hirdetett ötletpályázatot az Anna-réten megvalósítandó miséző-, emlékhely koncepciótervére a Hegyvidéki Önkormányzat és az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye Hivatala. A beérkezett 59 érvényes pályamunkát szakértő bizottság értékelte, ennek eredményét a kulturális szalonban megrendezett díjátadó ünnepségen ismertették.
 • Nemzetközi együttműködés a méhek védelmében
  A méhek és más beporzó rovarok jelenléte elengedhetetlen ökoszisztémánk fennmaradása szempontjából. Védelmük érdekében, szlovén vezetéssel nemzetközi projekt indult, amihez magyarországi partnerként a Hegyvidéki Önkormányzat is csatlakozott.
 • Hild-díjat kapott a Hegyvidék
  Kimagasló, emberközpontú városfejlesztési tevékenységéért a Magyar Urbanisztikai társaság 2018-ban a Hegyvidéki Önkormányzatnak ítélte a Hild-díjat. Az urbanisztikai konferenciával egybekötött esemény renoméját jól példázza, hogy többek között a világhírű dán várostervező, Jan Gehl is tarott előadást.
 • Két új önkormányzati program: önvédelmi oktatás nőknek és pánikgomb
  Az aktívan sportolók védelmében a későbbiekben akár az egész országra is kiterjeszthető két programot indult el a Hegyvidéken. A nőket tanító önvédelmi oktatást és a Pánikgomb mobiltelefonos applikációt a MOM Sportban rendezett sajtótájékoztatón ismerhette meg a nagyközönség.
 • Fitt leszel, ha itt leszel, nem csak gyerekeknek
  Tömött lelátók, mosolygós gyermekarcok – ezúttal is hamisítatlan hegyvidéki sporthangulat jellemezte a tizenegyedik alkalommal megrendezett Fitt leszel, ha itt leszel családi sportnapot a MOM Sportban.
 • Western-hangulat a pedagógusbálon
  Kockás inget, cowboy csizmát és western kalapot húztak a hegyvidéki óvónők és tanárok, hogy megmutassák: nemcsak tanítani, lazítani is kiválóan tudnak. A tizenkilencedik pedagógusbálon finom falatokból, jóízű beszélgetésekből és táncból ezúttal sem volt hiány.
 • Ismerkedés a hegyvidéki óvodákkal
  Idén is teltházas volt az Óvodakóstolgató című program a Jókai Klubban. A szülők találkozhattak az óvodavezetőkkel, tájékozódhattak a jelentkezés módjáról, valamint meghallgathatták dr. Vári Zsuzsa előadását arról, mi szükséges a gyermek óvodai beilleszkedéséhez.
 • Felcsigázó festmények a Kulturális Szalonban
  A Hegyvidéki Kulturális Szalonban az aulából kiindulva, a lépcsőházban felfelé haladva egészen a második emeleti galériateremig Dávid Lehel festőművész-költő képei kísérik végig a látogatókat.
 • Pánikgomb alkalmazás
  Már letölthető a Pánikgomb, az önkormányzat okostelefonos alkalmazása, amellyel könnyedén hívhat segítséget.
 • kiállításmegnyitó - „A csönd szigetei”
  Festményekkel és grafikákkal mutatkozik be a Hegyvidék Galériában kiállító kiváló, sokoldalú képzőművész, Kecskeméti Kálmán. Tárlata Életmű-Keresztmetszet címmel nyílt meg január 29-én, amely február 21-ig megtekinthető.
 • KÉSZÜLŐ KERÜLETI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATOK ÉS TELEPÜLÉSKÉPI RENDELET HÍREI
  Meghívó településrendezési tervek egyeztetésére lakossági fórum keretében
 • Elérhető az éghajlatvédelmi akcióterv
  Már elérhető honlapunkon az önkormányzat Fenntartható Energia- és Klíma Akcióterve (Sustainable Energy-Climate Action Plan, SECAP).