BKK

Origó közlekedés

Látogatók

mod_vvisit_counterMa133
mod_vvisit_counterTegnap90
mod_vvisit_counterA héten133
mod_vvisit_counterA hónapban1744
mod_vvisit_counterÖsszesen468164

Üdvözöljük oldalunkon !

Látogassa meg szervizünket, ahol igényének megfelelő szolgáltatások között választhat.

A bal oldali "szolgáltatásaink" menüpontban részletesen olvashatja milyen témakörökben állunk rendelkezésére.


Jelentkezzen be és kérjen időpontot: Telefon: +36 1 212 2495, Mobil: +36 30 9212-235

Kérjen időpontot a gumi cserére !

aktuális árlista

Szervizünkben márkafüggetlen javításokat végzünk.

FIGYELEM !

Nyitvatartás:
hétfőtől csütörtökig
8.00 - 16.30-ig,
péntek 8.00- 14.30-ig


Imre László

 • * Gépjármű szerviz
 • * Teljes körű Gumi-szerviz
 • * Gépjármű Szakértői Iroda
 • * Igazságügyi Szakértő
 • * Téli-Nyári gumi értékesítés
 • * Leszerelt gumi tárolása

Ezen kívül:
Minden egyéb
gépjárművel kapcsolatos szolgáltatás
( javítás, vizsgáztatás, időszaki átvizsgálás....)

Hegyvidék kártya elfogadóhely
( 15% kedvezmény )

Elérhetőség:
1121 Budapest,
Mártonhegyi út. 27/A.
Telefon: +36 1 212 2495
Mobil: +36 30 9212-235

Nyitvatartás:
Hétfő - Csütörtök 8-17-ig
Péntek 8-15-ig
Szombat - Vasárnap zárva

Hegyvidék Hírek

 • Fejlesztés a Szent János Kórház új szakrendelőjében
  A Szent János Kórház nőgyógyászati, fül-orr-gégészeti és gasztroenterológiai szakrendelése átköltözött a megújuló Kútvölgyi-tömbbe, és hamarosan a többi kórházi járóbeteg-rendelés is itt kap helyet.
 • Nyárváró mulatság volt a Hegyvidéken
  Látványos színpadi produkciók, népi játékok és kézműves foglalkozások – egyebek mellett ilyen élményekben lehetett részük azoknak a hegyvidéki családoknak, akik részt vettek a Nyárváró mulatságon, a Városháza téren.
 • Bemutatták a színpadötleteket
  Az egy hónappal ezelőtti pályázati eredményhirdetés után kerekasztal-beszélgetésen ismertették a díjazott alkotók a Városmajori Szabadtéri Színpad jövőjével foglalkozó ötleteiket.
 • Közép-európai összefogás a zöldebb városi környezetért
  A Barabás Villában rendezett nemzetközi konferenciával ért véget az Európai Unió által támogatott Urban Green Belts, azaz Városi zöldövezetek elnevezésű, hároméves projekt, amiben a Hegyvidéki Önkormányzat vezetésével hét közép-európai ország vett részt.
 • Nárcisz Futás egy jó ügyért
  1991-ben, Polcz Alaine vezetésével alakult meg a Magyar Hospice Alapítvány, amely azóta végzi a gyógyíthatatlan, elsősorban daganatos, betegek humánus ellátását, mindenkor szem előtt tartva az emberi méltóság megőrzését. Erre hívja fel a figyelmet a Hegyvidéki Önkormányzattal, illetve a Hegyvidéki Szabadidősport Nonprofit Kft-vel közösen, immáron negyedik alkalommal megrendezett Nárcisz Futás.
 • Útfelújítás az Irhás árokban
  Az elmúlt hetekben megújult az Irhás árok közel kétszáz méter hosszú szakasza, ahol keresztirányú víznyelőket is beépítettek a csapadékvíz-elvezetési problémák megoldása érdekében.
 • A Hegyvidék díszpolgára lett Monspart Sarolta
  Matematika-fizika szakos tanár, sportvezető, mesteredző, egészségfejlesztő, tájfutó világbajnok, magyar bajnok sífutó, maratonista, az Idősek Tanácsának tagja: ez mind Monspart Sarolta, aki mostantól a Hegyvidék Díszpolgára kitüntető címet is büszkén viseli.
 • Közösségi házat kap az Istenhegyi Szent László-plébánia
  Pokorni Zoltán polgármester mellett Erdő Péter bíboros, Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Tarlós István főpolgármester is részt vett az Istenhegyi Szent László-plébánia közösségi házának alapkőletételén. A kétszintes, összesen 600 négyzetméteres létesítmény a Diana utcai parkban, a templom szomszédságában épül.
 • Gyorsan elfogyott a 32 ezer muskátli
  Ismét nagy sikert aratott az immár tizenötödik alkalommal megrendezett muskátli osztás. Az önkormányzat jóvoltából rendelkezésre álló 32 ezer tő futómuskátli néhány órán belül elfogyott, a növények célba juttatásában Pokorni Zoltán polgármester mellett a kerület alpolgármesterei és az egyéni választókerületek önkormányzati képviselői is közreműködtek.
 • A környezetet védi a KOKOSZ
  A Zölderdő Óvoda volt a házigazdája a Környezetvédelmi- és Természetvédelmi Oktatóközpontok Országos Szövetsége (KOKOSZ) óvodai munkacsoport országos találkozójának. A kétnapos programon az önkormányzat „zöld” programjai is bemutatkoztak.
 • Útlezárásokkal járó útfelújítási munkák a Hegyvidéken 2019. május 2-7.
  A Hegyvidéki Önkormányzat megbízásából a Penta Kft. útfelújítási munkálatokat végez május 2-a és 7-e között a Hegyvidéken.
 • Képemlékek
  Szamos Iván grafikusművész kiállítása nyílt meg április 29-én a Galéria 12 Kávézó és Borbárban, amelyet május 25-ig naponta 16-22 óráig tekinthet meg az érdeklődő közönség. (cím: 1122, Budapest, Hajnóczy József u. 21. A kávézó vasárnap zárva tart.)
 • Föld napja az Anna-réten
  Magbomba-készítés, gomba- és tobozmustra, növényismereti séta és számtalan interaktív játék várta a családokat a Föld napja alkalmából, a Hegyvidéki Zöld Iroda Anna-réti rendezvényén.
 • Gyermekrajzokból nyílt tárlat a Folyosó Galérián
  Kedvenc mesehőseiket ábrázolták különböző vizuális technikákkal a kerület óvodásai. A Hegyvidéki Önkormányzat Polgármesteri Hivatalában április 25-én nyílt meg a munkáikból rendezett tárlat.
 • Elindult a Normafa Futóklub
  Jó levegő, zöld környezet, kifogástalan futópálya és izgalmas erdei utak – ezt kínálja az április végén újraindult Normafa Futóklub. Az edzéseket csütörtök délután tartják a részvétel, az Aktív Hegyvidék programnak köszönhetően, a kerületi lakosoknak teljesen ingyenes.
 • Szőnyi Erzsébetet köszöntötték
  Stílszerűen, hangversennyel köszöntötte 95. születésnapján kerületünk díszpolgárát, Szőnyi Erzsébet zenepedagógust, Kossuth-díjas zeneszerzőt az önkormányzat. A Hegyvidék Galériában megrendezett ünnepségen Kodály Zoltán és Bartók Béla művei is felcsendültek a Solti György Zeneiskola növendékeinek tolmácsolásában.
 • Gyorsabban a fogasnál
  Több, mint ezer résztvevő, hamisítatlan hegyvidéki hangulat és nagyszerű teljesítmények – így lehetne röviden összefoglalni a 16. Előzd meg a fogaskerekűt futó-, kerékpáros- és teljesítménytúra versenyen történteket. És még valami: idén négy versenyző volt gyorsabb a menetrendszerűen közlekedő fogaskerekűnél!
 • Útburkolat javítás miatti forgalmi rend változás
  A Budapest Közút Zrt. tájékoztatása szerint a György Aladár utcában a Kútvölgyi úttól a Kiss Áron utcáig burkolatfelújítási munkákat végeznek 2019. április 27-én és 28-án.
 • Városmajori Szabadtéri Színpad kerekasztal-beszélgetés
  Budapest Főváros XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat tisztelettel meghívja Önt az „Városmajori Szabadtéri Színpad ötletpályázat” című kerekasztal beszélgetésre, amelyre 2019. május 9-én, csütörtök 13:00 órai kezdettel kerül sor.
 • Megújult a Margaréta játszótér
  Az összes fajáték, a műfű- és gumiburkolat, valamint a növényzet is megújult a Margaréta játszótéren, amit az egy hónapon át tartó munkálatok után ismét birtokba vehettek a hegyvidéki családok.